m e m o r y
width: 250px; height: 850px;
about stuffs links home twitter


halluuu ^^
Monday, May 27, 2013 | 1:02 AM | 0 comments

assalamualaikum .
hey , new entry . aku buat entry sebab kena tag . nadhi yang tag . first time kott . haha , terujaa >< lol . so , let see the rules .
Rules
1. Post this rules.
2. Write 11 thing about yourself.
3. Answer the question the tagger set to you.
4. Create 11 new questionfor those you want to tag.
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post. 6. You are not allowed to tag back.

 11 thing about yourself.
1. Crazy .
2. Kkab just like yuri ><
3. Love Choi Minho , Kwon Yuri and Kris .
4. A girl who love Suzuki GSXR 1000 .
5. love spaghetti .
6. A girl who can't wait to be a successful woman .
7. wanna be a backpacker .
8. wanna be a Petroleum Engineer .
9. a girl who is not interested in mobile phones .
10. an otaku .
11. love my family and friends .

- Soalan dari Kim Nadhi -
1. Kartun apa yang korang paling suka?
     = Code Geass and Tsubasa Chronicle

2.  Apa yang korang dengar sekarang ?
     = lagu blog KIM NADHI

3. First bias korang time masuk dunia kpop ni siapa?
    = Kwon Yuri .

4. Senaraikan 2 bias korang yang tertinggi dalam hati tu .
    = Kwon Yuri and Kris !

5. Quote yang paling korang suka .
    = "It does not matter how slowly you go as you do not stop"

6. Variety Show yang korang paling suka apa? kenapa?
    = Star King and Strong Heart . sebab , lawak .

7. Ayat atau  perkataan yang korang selalu guna .
    = 'Apa-apa je lah' and 'daebak'

8. Berapa banyak album yang dah korang kumpul sekarang ?
    = takde ;__;

9. Kerja yang paling gila yang pernah korang buat apa dan dengan siapa?
    = banyak tapi tak ingat .

10. Rumah dan sekolah . yang mana satu korang perfer .
    = tanpa keluarga siapalah kita . tanpa kawan dah pelajaran tidak kemanalah kita . so , dua-dua ^^

11. MV paling comel yang pernah korang tengok ?
    = apa ehh ? MV super junior T - rokkugo . sumpah comel !

haaaa , sudah punnn . that's it . byebye . NADHI THANKS FOR TAGGING ME !