m e m o r y
width: 250px; height: 850px;
about stuffs links home twitter


heyhey , Exo growlinggg ~
Wednesday, July 31, 2013 | 9:51 AM | 0 comments

Assalamualaikum ,
yes , exo comeback teng teng teng ~ dengan growl nya .. wehh , exo datang balik wehhh . kris , luhan , lay , xiumin , chen , tao , kai , sehun , baekhyun , chanyeol , d.o , suho  ... kacak ~ handsome ~ cool .. terutama lay and kris ..

hello there , this four flower boys is mine . actually , Kris dengan Lay jee . ahh , lay .. mature gila muka dia . kris? sexy laa .... this is so dangerrrr . omo omo ... tak sabar nak tengok live stage . then , dance step lagu tu pusing2 . live stage mesti susah sikit .. ahhh , then , semalam aku jumpa something yang pelikk . BIGGEST JOKE OF THE DAY actually , ni ha .  

SNSD Yuri and Luhan are dating.Fans caught them holding hands while going to KBS Music Bank half-yr special recording.

Buat lawak kee ? STUPID RUMORS . tiba-tiba jee . pelik , yuri dengan luhan tak sesuai . apa-apa pun , harap2 takde dah rumor merepek ... rindu yurii , tak sabar nak tunggu "No Breathing" keluar , bulan sepuluh . my yul cantik gila dalam cerita tuh , main gitar .. musician kann ~ and today is #TODAYISMYDAY .. Saengil chukkae hamnida , saengil chukkae hamnida , saraghaneun Hwang Min Young ssi , sangil chukkae hamnida . TIFFANY , stay pretty , cute , and be yuri's buddy forever . my love is for you and yuri ... YULTI FTW .

Kwon Yuri : "Tiffany bling bling like the jewels. Tiffany, we've gotten closer these days and talked a lot more. And you're more thoughtful than you seem. It's almost like you don't know hardship or sadness because you seem so bright on the outside, but you pull through it all, and you're always thankful. I feel there is a lot to learn from you. You are a big strength. Thank you~" 
Tiffany : "And the next is Yu RI~ Mmm.. Thank you Yu Ri for always staying at home with me. My buddy! My constant buddy... we make a good team, and I feel you understand me. I often say unreasonable things, right? And... I think I make no sense a lot of the times. I like you because you try to understand my incomprehensible sides. Love you!"

TAO ... Don't make me die ... #esoksekolahderr .
Sunday, June 9, 2013 | 8:28 AM | 0 comments

assalamalaikum .
AHHHHHH AHHHH AHHHH ... Tao . sexy gila mata kauu . jangan buat aku macamni . adoii , ramai pulak bias aku kat exo ni . KRISTAO >< adoidoidoi . aku jatuh cinta dengan dia masa carik gambar yuri kat twitter .. terjumpa pulakk . 

meltinggg
tengok , tengokk ~~~~~~~~~~~ alahai , dengan baju dia .. gaya diaa . body diaa . semuanyalahhhhh *-*
omg ! omg ! omg ! omg ! omg ! lolololololol . mata dia mengancam gituuu . #NADHIjanganmarahhh
sumpah handsomee dohhhh . kalau die pakai celakkk . ahhhhh ~ mesti lagi smart dohh . haha , fan girlingg .
U know what ? Minho , Shinyoung , Donghae , Kyuhyun , Kangin , Hyomin (T-ara) and Hoya (Infinite) datang soshi 2nd day concert harini (ada lagi rasanya) !!! DAEBAK WEHH DAEBAKK - ayat danisyahh !!! haha , omg .. sayang korang ! semalam EXO  and Hyukkie . hari ini makin ramai pulak . wuuuu ~ wuuu ~
MINYULLL ! ... MINYUL .... My favourite couple ... seriously , happy gila bila tahu minho datangg . rasa nak menjerit + mengilaiii . huuuuuu , semalam hyuk tangkap gambar dengan Yoona and seohyun . Yuri takde kee ? cehh , nak jugakk >< haha ... then , aku ingat bila ramai kpop idol datang #GG2nddayworldtour ni , yuri akan jadi feminin . nampaknya , still dorkyyy >< betull kata donna .. Somethings never changee . yeahh , yuri never changeee .. haha , berjoget sini , joget sana . lompat sini , lompat sana . lari sini sana . tadi korean sone buat waveu . cantik dohh . taeyeon suruh buat waveu , then , die suruh staff tutup semua lampu . then , PINKEU OCEAN WAVEU yang cantik terhasil . DAEBAK KOREAN SONE !!! good job . taeyeon dengan hyoyeon nak menangis tengok waveu tuhh . ahh , baby don't cry *nyanyi lagu exo* .. lololololol . Bad newsss !Jessica leg got cramp the member just take care her . poor sica ;A; . its okayyy . your unnies and maknaes take care of you ... ahhh , like a familyy >< *touched* sobs sobs ... SNSD FOREVER . okay , thats all . next point pleaseu ~

"kau ni addicted betul dengan kpop , mana nak dapat boyfriend . orang lelaki mana suka perempuan yang minat kpop . menghadap internet denagn berang je kerja" Hello there , girls kpopper don't need a boyfriendd ~ haha , jkjkjk . cik kak . saya ni baru 14 tahun , masih muda dan still belajar.. tak perlu cinta cinta ni . MONYET SEMATA-MATA . mak saya pun marah kalau bercintaa . kalau saya bercinta pun , entah kekal entah takk . so , baik saya belajar , tunaikan kewajipan pada ALLAH S.W.T ... saya tahu kpop ni buang masa . tapi ,mak saya kat untuk sampingan boleh , tapi jangan kerap . boleh lah kann . kejap kejap je , bukan 24 jam *akulah* sebab mata saya pun perlu rehatt .. hmm , sudah lah tuh saya berhujahh , #kalau ada yang tak menyenangkan anda pasal perenggan ni , inform yaa . saya akan betulkan or delete post ni .*

esokk sekolahh , OHNOOOO ! taknak sekolahhhh . tak suka tak suka ...hmm , esok kena datang pagii , penat woooo . hmm , kalau aku merungut pasal sekolahh mesti aku motivate diri aku macam ni .


"atikah , kata nak engineer yang berjayaa . kalau nak kena usaha . kata nak cepat besar , kalau nak cepat besar kena lalui alam persekolahan duluu . kata nak bawak mama dengan abah pergi umrah guna hasil titik peluh sendiri , kena belajar pandai-pandai , then , dapat kerja bagus , gaji lumayan dan halal . kata nak beli rumah untuk mama dengan abah . kena kerja dulu . kata nak jadi backpacker , kena ada duitt . kata nak kahwin umur 25 , kena lalui alam bujang duluu ."
haha , akhir sekali tu dah terpesong dohh . haha ..... tengokk , dan hasilnya , aku bersemangat nak pergi sekolahh . haha . hmm , okay lah . nak beraduu . bantal sudah memanggil . bye ~





Gif : Yuri macam nak cium tao . padahal berbisikk . Pic : MINHO AT #gg2nddayworldtour . wearing that bracelett ><

#GGworldtour2013 pic #yul
Saturday, June 8, 2013 | 5:20 PM | 0 comments


 





Yull , baboyahhh >< 

SEE ? My Babos yul and hyo .  Yuri's twinkle dance .

#GGworldtour2013
| 8:07 AM | 0 comments

Assalamualaikumm , annyeong chingu ,
OMG OMG OMG ! my soshi had their #GGworlstour2013 at seoul just now . It was fucking awesome ! huaa , i wanna go their concert . seoul ? so far ~ lol . wehhh , best gila korean dapat pergi . jeles gila bangang tahu takk . huaa . see ? korean's view and my view .


huaaaa , sad life . apa apa pun . i still get info about the concert through twitter .... you know what ? hyukkie and exo come to my soshi concert ! OMG ... SM FAMILY FOREVER <33 . and i will be SM stan FOREVER . see ? 
"소시화이팅 지켜보고있다" - @AllRiseSilver (Eunhyuk's Twitter)
"hyuk you come watched GG or EXO's back? hahahah" - @AllRiseNugu
Kai holding the pink lightstick ..

haha , and here we go .. my soshi during the concert .. oh my yulll ><  KKAB YUL ... buat tarian gila dia lagii ? infront of exo and hyukkie ? you are totally insane >< HAHAHAHA , MY LOVELY KKAB YUL !
apa apa pun , aku tetap sayang my yulll . haha , next pic please ~

OH MY YULL .. what are you doing >< "somethings never change" - @blackpearl (donna)
": Guess whose waist this is???? :D " i think its yul .
YULTAESOO ><
YURI-AHHH
LMAO YULHYO . What's so funny ?
"130608 GGTour in Seoul - The very 1st live performance of Love & Girls! (preview) " - @yoonhyuniverse
TRIPLETSS ! ><
YoonYul ><
LMAO YURI ~
4eva yulti  !
YUL IN RED . \O/

huhh , banyak sangat gambar , dah dah le tuhhh .. omg cantik gile soshi malam ni . my yul always beautiyul ! ahhh ,nak pergi jumpa dieorangg . sad sad sad ... yoonyul and yulti .. ahhhh , help mee . *died* . lol . last one ! apa yang membuatkan aku happy gilaa .TWINKLE VERSION OT9 ! OMG OMG . IHOPE THERE WILL BE A FANCAM OF OT9 TWINKLE  !!! 
see? can't wait to see it !!!!!
ahhh , harap-harap ada lahhh !!! and this ~ Yuri was imitating Fany's Twinkle parts so Fany pretended to be annoyed and wanted to hit her, but Yuri didn't notice as she was too busy dancing. In the end Fany just walked away LMAO  ~  lol yuri >< haha , hmmm , moga2 mimpi pergi concert snsd malam ni .. lol kayyy . nak offf dahh ....... byebye ~

 Ending ;A; sobs sobs bye bye soshi

"SNSD ending! soshi butts~~ -   "



holidayy ^^
Wednesday, June 5, 2013 | 9:27 PM | 0 comments

#omo ! gambar ini edit ke ?#

assalamualaikum and annyeong ,
cutii .. cutii ... cutii ... rasa sekejap je cuti 2 minggu ni .adoii , taknak sekolahh . huaaa , ;A; apa apa pun , best tak cuti korang kali ni . aku ? boleh tahan lah . takdelah boring macam selalu . korang pergi mana ? aku ? pergi Pulau Perhentian dengan Cameron Higlands ..... bestlah pergi pulau perhentian . pantai kat situ cantik doeee . snorkling kat situ cantikk . banyak ikan yang aku tak pernah jumpa aku jumpa kat situ . then , pergi tengok penyuu . Scariest thing , masa aku snorkling kat kawasan yang tak nampak dasar ... pergh , rasa macam nyawa aku seperti telur di hujung tandukk . tapi , rasa selamat sebab beach boy kat situ teman aku snorkling sekali ^^ sumpah , I can't see the seabed ! serammm . but , just one thing I regret for , aku tak try scuba diving . huaaa , mesti lagi bestt . hmm , takpe lahh , masa pun mnecemburui aku . takkan sempatnya kalau nak scuba diving . 2 h 1 m je aku pergi p.perhentian. hmm , next holiday destination is Pulau Redang . aku akan pastikan akan aku menyelam di pulau redang ituu . tapi , kat situ ada Electric Eel , bahayalahh . hmm , apa-apa jelahh . okay lahh , gtg . byebye
halluuu ^^
Monday, May 27, 2013 | 1:02 AM | 0 comments

assalamualaikum .
hey , new entry . aku buat entry sebab kena tag . nadhi yang tag . first time kott . haha , terujaa >< lol . so , let see the rules .
Rules
1. Post this rules.
2. Write 11 thing about yourself.
3. Answer the question the tagger set to you.
4. Create 11 new questionfor those you want to tag.
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post. 6. You are not allowed to tag back.

 11 thing about yourself.
1. Crazy .
2. Kkab just like yuri ><
3. Love Choi Minho , Kwon Yuri and Kris .
4. A girl who love Suzuki GSXR 1000 .
5. love spaghetti .
6. A girl who can't wait to be a successful woman .
7. wanna be a backpacker .
8. wanna be a Petroleum Engineer .
9. a girl who is not interested in mobile phones .
10. an otaku .
11. love my family and friends .

- Soalan dari Kim Nadhi -
1. Kartun apa yang korang paling suka?
     = Code Geass and Tsubasa Chronicle

2.  Apa yang korang dengar sekarang ?
     = lagu blog KIM NADHI

3. First bias korang time masuk dunia kpop ni siapa?
    = Kwon Yuri .

4. Senaraikan 2 bias korang yang tertinggi dalam hati tu .
    = Kwon Yuri and Kris !

5. Quote yang paling korang suka .
    = "It does not matter how slowly you go as you do not stop"

6. Variety Show yang korang paling suka apa? kenapa?
    = Star King and Strong Heart . sebab , lawak .

7. Ayat atau  perkataan yang korang selalu guna .
    = 'Apa-apa je lah' and 'daebak'

8. Berapa banyak album yang dah korang kumpul sekarang ?
    = takde ;__;

9. Kerja yang paling gila yang pernah korang buat apa dan dengan siapa?
    = banyak tapi tak ingat .

10. Rumah dan sekolah . yang mana satu korang perfer .
    = tanpa keluarga siapalah kita . tanpa kawan dah pelajaran tidak kemanalah kita . so , dua-dua ^^

11. MV paling comel yang pernah korang tengok ?
    = apa ehh ? MV super junior T - rokkugo . sumpah comel !

haaaa , sudah punnn . that's it . byebye . NADHI THANKS FOR TAGGING ME !
Love&Girls [Girls' Generation] #KWONYURI
Monday, May 20, 2013 | 11:01 AM | 0 comments

assalamualaikum ,
heyhey , SNSD ada MV baruu , walaupun sebenarnya aku dah lama tau , baru sekarang nak tweet , hehe . apapun YURI cantik ahh dalam tuhh . huaaa ~ Unnie neomu yeppeo . lol . MV tu lain daripada lain . gempak . tapi , warna pink tetap adaaa . yelah warna rasmi soshi . jom tengok mv tuuuu~

cantik tak . huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ~ yuri . cantikk . tiffany punn . YULTI THE BEST .ahh , bile dieorang nak comeback . >< lol . tahun ni dieorang dah comebackk la ~ uwahh ,comeback lagi .haha , suka hati aku jee . kay lah , tak tahu nak bagitahu lagii . tu jelah bye .